به آموزش آردوینو (قسمت دوم – نرم افزار ها) خوش اومدید.
بازبینی اول : در تاریخ ۱۴۰۰/۰۵/۲۰ انجام شد!
Arduino
برای بارگذاری برنامه های خود روی برد آردوینو ، باید برد را با استفاده از USB به رایانه متصل کنید و با استفاده از برنامه هایی نظیر Arduino IDE کد های خود روی برد منتقل کنید.نرم افزار Arduino IDE از طریق سایت اصلی آردوینو به صورت رایگان قابل دریافت است.
Visual Studio Code
برای بارگذاری کد های خود میتوانید از نرم افزار Visual Studio Code نیز به جای Arduino IDE استفاده کنید . از اصلی ترین مزیت های VS Code میتوان به ویژگی Code Completion اشاره کرد. با استفاده از این ویژگی سرعت شما در تایپ تا چندین برابر افزایش پیدا می کند چرا که با نوشتن چند حرف از یک Statement نسخه کامل آن برای شما به نمایش گذاشته می شود و از آنجایی که آردوینو به بزرگ و کوچک نوشتن حوف حساس است مزیت بزرگی محسوب می شود.
Proteus
پروتئوس نرم افزاری کاربردی جهت طراحی خودکار مدارات الکتریکی می باشد که در آن میتوان برد های آردوینو را به طور کامل شبیه سازی کرد و بدون نیاز به تجهیزات سخت افزاری پروژه های خود را پیاده سازی کنید.برای شبیه سازی این برد ها باید کتابخانه آردوینو را دانلود کرده و به پوشه LIBRARY که به طور پیش فرض در مسیر زیر قرار دارد انتقال بدهید.
C:\Program Files (x86)\Labcenter Electronics\Proteus 8 Professional\LIBRARY
نکته : در صورتی که هنگام کار با پروتئوس ، نرم افزار به صورت خودکار بسته میشود آن را پاک کرده و نسخه دیگری را مجددا نصب کنید.
Virtual Serial Port Driver
Virtual Serial Port Driver نرم افزاری ساده برای ساخت سریال پورت های مجازی است که تمامی پورت های ساخته شده توسط این نرم افزار با نمونه واقعی یکسان بوده و تنظیمات مشابه را در خود دارند. در صورت شبیه سازی آردوینو بدون حضور سخت افزاری برد این نرم افزار به کار شما می آید.
پایان آموزش آردوینو (قسمت دوم – نرم افزار ها)